PRO
JEC
 TES

EDUCATIUS

Els tresors d’en Pau

“Els tresors d’en Pau” és un projecte pedagògic per a escoles bressol que pretén donar espai a la sensibilitat musical dels infants i proporcionar-los una experiència pedagògica a través del cos, els sentits i una escolta activa.

El fil conductor del projecte és en Pau, un nen que ens rep a casa seva, a la platja de Sant Salvador, i ens convida a passejar amb ell, a escoltar els sons que l’envolten i a guardar-los dins nostre com autèntics tresors.

La proposta posa a disposició dels educadors i les educadores fitxes i vídeos musicals per treballar a l’etapa 0-4 i fomentar el desenvolupament sensorial i emocional dels nens i nenes a través de la música. Aquesta feina es complementa posteriorment amb la visita i el taller musical “Els tresors d’en Pau” que es duu a terme al Museu, on els infants entraran en contacte directe amb els sons del violoncel, que despertarà la seva sensibilitat.

 

La proposta ha estat ideada conjuntament pel Museu Pau Casals i Bellaterra Música Editorial, amb músiques de Marta Canellas i Júlia Pérez, i el suport de la Diputació de Tarragona.

Els tresors d'en Pau

Consulta les fitxes i els vídeos aquí.

Vine a fer el taller al museu

contactaamb nosaltres