política
de cookies

paucasalseduca.cat utilitza galetes (“cookies” en anglès). Per mitjà de la present Política l’informem sobre com pot gestionar les galetes segons el seu propi interès. Amb la simple navegació pel nostre Lloc Web accepta l’ús de galetes en conformitat amb la present Política.

Si no accepta l’ús d’aquestes galetes, pot desactivar-les seguint les indicacions que es mostren en aquest apartat i canviant la configuració del navegador perquè les galetes d’aquest Lloc Web no puguin ser instal·lades al seu navegador.

Què són les galetes?

Les galetes són fitxers de text que contenen petites quantitats d’informació que es descarreguen a l’ordinador o dispositiu amb el qual navegui per un Lloc Web. Les galetes faciliten l’ús i la navegació a una pàgina web, i permeten comparar i entendre com els usuaris naveguen a través d’un Lloc Web i permeten poder millorar els processos de navegació.

Les galetes no obtenen dades personals, sinó que la informació obtinguda es relaciona amb: pàgines visitades, idioma, la ciutat a la qual està assignada l’adreça IP des de la qual s’accedeix, freqüència de les visites, navegador i l’operador o tipus de terminal des del qual es realitza la visita.

Aquesta informació s’utilitza per valorar les millores a introduir per oferir un millor servei als usuaris.

Galetes que s’utilitzen a paucasalseduca.cat

Galetes pròpies: són aquelles que s’envien al dispositiu des d’un domini gestionat per la Fundació Pau Casals.

Galetes de tercers: són aquelles que s’envien al dispositiu des d’un domini que no gestiona la Fundació sinó que és gestionat per proveïdors de serveis contractats per la Fundació.

Galetes de sessió: són un tipus de galetes que caducaran en sortir del nostre Lloc Web.

Galetes persistents: són un tipus de galetes que segueixen emmagatzemades al seu equip durant un període de temps superior, que pot ser des d’un minut a diversos anys.

Galetes d’anàlisi: són aquelles que són tractades per la Fundació o per tercers i que permeten quantificar el nombre de visites, ús que fan els usuaris del Lloc Web per fer mesuratge i anàlisis estadístiques de la seva utilització i poder corregir possibles deficiències.

Com gestionar les galetes al vostre navegador

Té l’opció de permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador al vostre dispositiu

Per a més informació pot accedir a la següent informació que proporciona l’Agència Espanyola de Protecció de Dades:
https://www.aepd.es/areas/internet/protege-tu-privacidad.html